actualitat
ACCÉS CLIENTS

Novetats, notícies i informació pràctica
del retail immobiliari

Empresa
Els recursos humans esdevenen un pilar fonamental per al progrés i el compliment dels objectius organitzatius i l’externalització de part d’aquests serveis es presenta com una estratègia efectiva per optimitzar la seva gestió.
Digitalització, Empresa
La taula rodona organitzada per Diari de Girona va explorar, de la mà d’alguns dels principals experts en el sector, els desafiaments que la intel·ligència artificial planteja al món empresarial.
Girona
La cantonada del carrer de la Cort Reial amb les Voltes d’en Roses està ocupada per un dels locals comercials amb més encant de la ciutat, la Botigueta de la Cort Reial.
RSC
La reforestació és més que una acció, és un acte d’esperança i resistència. Amb la campanya de gener de 2024, ja hem aconseguit replantar més de 15.000 metres…
Tendències
Laureano Turienzo, president de l’Associació Espanyola de Retail (AER), destaca un canvi significatiu en la tendència històrica d’apostar per espais comercials cada vegada més grans.
Digitalització
L’any 2023 ha estat ple de reptes que han impulsat la creació de noves tecnologies amb la promesa de redefinir la forma en què consumim productes i serveis.